Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Càtedra WeCare
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
Scroll cap amunt

Damunt

Col·laboració amb el Dr. Keith Wilson

Col·laboració amb el Dr. Keith Wilson

Investigadors de la Càtedra WeCare han publicat l’article ‘Assessment of the wish to hasten death in patients with advanced cancer: a comparison of two different approaches’ en la revista de primer quartil Psycho-oncology. Aquest article és el resultat d’una col·laboració amb el Dr. Keith Wilson del Department of Psychology, de l’Ottawa Hospital Rehabilitation Centre, de Canadá.

En el 2015 el Dr. Wilson va realitzar una estada com a investigador visitant a la Universitat Internacional de Calalunya, en el si de la Càtedra WeCare. Durant la seva estada, va impartir un curs titulat ‘Assessing and responding to common emotional issues in patients with advanced chronic illness’. Des de llavors, el Dr. Wilson ha continuat col·laborant amb els investigadors de la Càtedra WeCare i també com a assessor en el disseny de projectes de recerca.

Aquest article és la primera publicació conjunta entre el Dr. Wilson i l’equip de la Càtedra i compara dues eines clíniques per a l’avaluació del desig d’avançar la mort: l’Schedule of Attitudes Toward Hastened Death (SAHD) i el Desire for Death Rating Scale (DDRS).

Es pot consultar l’article aquí: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29490118

WeCare: Atenció al final de la vida. Compartim amb tú la nostra recerca

Inscriu-te al butlletí
X

Vols estar informat dels nostres propers events?